سخت‌ترین درس این ترم - برای من - آمار زیستی محسوب می‌شه چون آناتومی رو حذف کردم. امروز هم امتحان میان‌ترمش رو داشتم و مطابق انتظارم خیلی سخت بود. امتحان به ظاهر در چهار سوال خلاصه می‌شد ولی در اصل ۱۰ سوال بود. سوالات هر فرد با فرد دیگه تفاوت داشت و تنها سوال مشابه‌مون سوال اول بود که توی حلش باید از دو رقم آخر شماره دانشجویی‌مون استفاده می‌کردیم. :| و من مزخرف‌ترین شماره‌ی دانشجویی دنیا رو دارم و با عدد نحس ۱۳ محاسبات من طولانی‌تر و طاقت‌فرساتر شد. :| زمان امتحان ۵۰ دقیقه بود و من باید توی این زمان محدود حل می‌کردم، عکس می‌گرفتم، انتقال می‌دادم به لپ‌تاپ، آپلود می‌کردم، منتظر تاییدیه عکس‌ها می‌موندم و عملا این زمان برای این امتحان کافی نبود، مخصوصا با اون سوال اول من. :| حالا شما تصور کنید من سوال اول رو یه سری حل کردم و درست لحظه‌ای که اومدم عکس بگیرم دیدم سوال برای نمونه است و نه جامعه. :| و دوباره از اول حل کردم!! حالا این وسط یه بحث کوتاه بین من و مامانم شد چون داشت سروصدا می‌کرد و من یه سکوت و س دعوتش کردم. :دی عاخه برگه‌ی گم‌شده‌اش تو اتاق من چیکار می‌کنه؟! نهایتا به هر زحمتی بود امتحان تموم شد و من در حال آپلود عکس مربوط به سوال دوم بودم که یهویی سامانه من رو از آزمون بیرون انداخت و خودش پایان آزمون رو زد. در واقع به جایی رسید که امکان برگشت نداشت و سوال دوم من سفید باقی موند. من هم گریه و زاری کنان با نماینده صحبت کردم و ایشون هم با استاد صحبت کرد و استاد گفت هرکس هر مشکلی داشته و اگه سوالی رو نتونسته بفرسته ایمیل کنه. به جز من افراد دیگه‌ای هم چنین اتفاقی براشون پیش اومده‌بود و حتی نتونستن یک سوال رو وارد کنن! من هم سریعا برای استاد ایمیل فرستادم و بعدش فراغ‌بال رفتم ناهار نوش جان کردم و حتی یک درصد هم احتمال نمی‌دادم که ممکنه ایمیله ارسال نشه. یک ساعت بعد که گوشیم رو چک کردم و دیدم ارسال نشده و به پیش‌نویس منتقل شده. دوباره همون ساعت ایمیل فرستادم و خب یک ساعت گذشته‌بود از امتحان و ممکنه که فکرکنه من تقلب کرده‌ام. نمی‌دونم چی می‌شه و آیا قبولش می‌کنه یا نه. امیدوارم قبول کنه چون در غیر این صورت نمره‌ی زیادی از دست می‌دم.

+ این هم امتحان تشریحی مجازی.

+ نمی‌دونید چقدر امروز غصه خوردم و استرس کشیدم ولی هر چی بود گذشت. اگه بخوام دائم بهش فکرکنم مثل سوال هذلولی‌ای که تو کنکور اومد و من نتونستم حلش کنم و اعصابم رو خرد کرد و کل نتیجه‌ی کنکورم به خاطر یک سوال نابود شد، احتمال خراب کردن امتحانات بعدی‌ام هم بالا می‌ره.

+ درس امروز؛ هیچ وقت، به هیچ کس اعتماد نکن. :)

۲۳. آخرین امتحان زبان اجباری.

۲۲. امتحان عملیات آمار زیستی.

۲۱. کمال‌گرایی یا کامل‌گرایی؟

سوال ,رو ,هم ,امتحان ,یک ,اول ,و من ,کردم و ,سوال اول ,بود امتحان ,این زمان

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

IRG SARALLAH مجله سوپر مارکت آنلاین کوکوناد I ❤ Anime آسمان و زمین به تسخیرت در آمده، اما باز ناکامی؟! مرکز تخصصی فروش یو پی اس و باطری یو پی اس برنا آموخته های من از بورس تجربه موفق xdfgnwsbv3 گزارش آزمون - بازار خودرو - خرید خودرو